Дата на публикуване: 29.09.2015

0 коментара   |    видяна: 1686   |    | 13 гласа    |    Сватби

Зад кулисите на една сватба
 team

Всяка сватба, която правим е предизвикателство и голяма отговорност. За всички младоженци това е най-важният ден, независимо дали е скромна вечеря в най-тесен семеен кръг или грандиозно събитие за 500 гости. Нашата задача винаги е една и съща- да претворим мечтите им в реалност. За да се случи едно толкова важно събитие като сватбата обаче подготовката и изпълнението винаги минават през няколко задължителни етапа.


Дата на публикуване: 05.03.2015

0 коментара   |    видяна: 2205   |    | 18 гласа    |    Интервю

       В поредицата интервюта с най-талантливите хора свързани със Сватбения ден дойде време да ви срещна и с една очарователна дама. Тя е фотограф и графичен дизайнер, но аз бих я нарекла „разказвач на истории”, защото нейните снимки точно това правят. Ако разгледате нейн албум от сватбено тържество, вие ще се пренесете точно в този ден и час и ще съпреживеете всички онези трепети, които съпътстват този неповторим ден. Няма усмивка, сълза или емоция, която да остане незабелязана от нейния обектив.
  Има много добри сватбени фотографи, но когато зад обектива е дама, някак си нещата изглеждат по- фини и по- емоционални. Тя е и един от малкото фотографи, на които булките се доверяват за така модерната напоследък „Будоарна фотография” или „Утрото на невестата”.      Огнената й зодия според мен  допринася за страстта и ентусиазма, с които тя запечатва всеки кадър.
 
Представям на Вашето внимание Цветелина Делийска!
 
Deliiska
Дата на публикуване: 04.03.2015

0 коментара   |    видяна: 972   |    | 10 гласа    |    Интервю

    Една от причините да обичам работата си е, че непрекъснато се срещам и опознавам най-различни хора, а в сферата на услугите свързани със сватбените събития това са предимно много креативни и позитивни личности.
 Преди години отново работата ме срещна с един наистина уникален „индивид”- оператор по призвание, монтажист, режисьор, но най-вече изключително креативен човек и страхотен професионалист.
 Под сериозното му изражение и солидна осанка се оказа, че има един изключително фин човек с невероятен усет към красивото и отношение към всеки детайл.
Всеки сватбен филм или видео за някакво мероприятие е като кино продукция излезнала от най-известните световни студия.
 През годините, в които сме работили заедно, а и благодарение на приятелството, което ни свързва съм разбрала едно, Ицо е истински маниак на тема „техника” и „най-доброто” в бранша.  Как е възможно всеки изкаран лев да влага в техника и обучения и да прекарва цялото си време пред компютъра в обработка и тестване на нови идеи, камери, обективи и всевъзможни джаджи, за мен наистина е впечатляващо и буди искрено възхищение.
 Самият факт, че всяка година той е от задължителните лектори на форумите за фотографи и оператори, както в България, а вече и в чужбина говори за уважението и на колегите му в бранша.
 Каквото и да кажа като суперлативи за работата му ще е малко, за това ще оставя на него да ви се представи, а на края на интервюто не пропускайте да видите клиповете, които съм споделила, защото те най-добре ще онагледят това, за което говоря.

Hristo Lazarov 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS