Начало/ Събития / А.С.А.К.Б. ПЪРВА ГОДИШНА СРЕЩА
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

А.С.А.К.Б. ПЪРВА ГОДИШНА СРЕЩА

26.10.2010
видяна 1994

   ‎"Годишната среща на всички членове на Асоциацията на сватбените агенти и консултанти в България се проведе на 26 Октомври 2010 г. от 10:00 до 13:30 ч. в ADI'S COOK & BOOK на адрес: София 1000, ул. Будапеща 31.

  По време на срещата всички членове споделиха очакванията си от бъдещата работа на АСАКБ. Единодушно бе гласувано и желанието на всички членове всеки месец да провеждаме workshop-ове, които да бъдат обвързани с различните сватбени дейности, чиито представители имаме в редицинте на АСАКБ.
  А именно: Йоана Томова, например, поетапно ще ни запознае с естеството на аранжирането и декора в практически workshop през м. Януари.
  Следващия месец Илияна Стоимирова ще ни разкаже повече и ще онагледи в реална презентация "мистериите в грима" и как да се справяме по-добре в това така трудно лично начинание.
  През някой от следващите месеци, Вени Жекова ще ни разкаже повече за Българската сватба /етно сватба/.
  Нашата приятелка и колежка Вили Чалъкова ще сподели с нас полезни фотографски техники, които да ползваме при заснемането на личните ни творчески произведения, които ще ни позволят да запълваме уебсайтовете си, фейсбук страниците и блоговете ни с полезни за клиента снимки, коитоса част от нашето рекламно портфолио.

  Целта на тези workshop-ове е да оползотвори напълно срещите ни, както и да помогнем един на друг в развитието на портфолиата от услуги, които предлагаме или да знаем повече за естеството на дадена услуга.

  С единодушно решение бе прието и предложението да провеждаме срещи в края на всеки месец. Още в началото на всяка среща ще взимаме всеобщо решение кога през следващия месец ще е удобно за всички членове да проведем срещата. Също така ще взимаме и решение кой да е следващия workshop, който да проведем на срещата."
A.Цанова

ASAKB-SRESHTA
ASAKB-SRESHTA1

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS