Начало/ Събития / А.С.А.К.Б. Уъркшоп Аранжиране
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

А.С.А.К.Б. Уъркшоп Аранжиране

21.01.2011
видяна 1769

asakb Уважаеми Колеги и Приятели,

Пиша ви по повод нашата първа среща през 2011 година, която мина под знака на малка част от Феерията от цветове. Йоанка Томова бе така добра да ни покаже изработка на булчински букет и аранжировка за маса в една цветова тоналност и стилистика.

Скъпа Йоанка, от името на всички членове на АСАКБ поднасям благодарности за идеите и тяхната реализация. Всички ние сме сигурни, че ще се срещнем с г-жа Томова-Варадинова поне още няколко пъти с нейното професионално амплоа на професионален флорист. В Прикачени файлове изпращам снимки от тази наша поредна прекрасна среща. И тук е мястото да поднеса и благодарности на нашите приятели – сем. Златеви – Криси и Дани за направените снимки. Не зная дали ги обработват на фотошоп, но всички изглеждаме чудесно
J

Следващата среща на АСАКБ ще се състои на 18 Февруари от 10:00 часа. Нашата колежка и приятелка Невена Жекова ще ни разкаже за етносватбите. Нямаме никакви съмнения, че нейната лекция ще е изключителна, защото тя е единствения сватбен агент, който специализира в тази област, за което ние, като българи, сме й задължени и благодарни.

И тъй като следващата ни среща ще е след празника на българското вино Трифон Зарезан и празника на любовта Св.Валентин, предлагам да споделим и няколко разказа от 14 Февруари.

С нетърпение очаквам следващата ни среща!

Моите пожелания към вас са да сте здрави и много весели.

Ади Цанова
aranjirane-1
aranjirane-2
bulchinski buket
aranjirane-3
aranjirane-6
aranjirane-4 bulchinski buket-2
aranjirane-5
bulchinski buket 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS