Начало/ Събития / А.С.А.К.Б. среща на тема "Фото моля" "
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

А.С.А.К.Б. среща на тема "Фото моля" "

01.04.2011
видяна 2400

  Мартенската среща на членовете на АСАКБ протече под мотото „ФОТО, МОЛЯ!”.      

Семейство Дани и Криси Златеви от 
Vista Visual споделиха част от тайните на успешната сватбена фотография: как трябва да протече сватбената фотосесия и защо е добре да има и фотосесия след сватбения ден; кои са задължителните снимки, които трябва да присъстват във всеки сватбен албум и как успяват да предразположат и най-срамежливите младоженци да направят уникални и незабравими снимки. Всички присъстващи задавахме всевъзможни въпроси на нашите фотографи, на които те с охота и много ентусиазъм ни отговаряха.
  Търпението им бе неизчерпаемо към нас, за което сме им много благодарни, и се надяваме, че на някоя от следващите срещи те отново ще бъдат наши домакини. Сватбената фотография е един от най-вълнуващите емоционални елементи по време на сватбеното събитие, и със сигурност има още много идеи, от които можем да се поучим и да дискутираме.

  За следващата среща на АСАКБ избрахме една не по-малко интересна тема - Етикетът при подредбата на маса по официален повод. Наш лектор и своеобразен домакин ще бъде един млад талант - Слави Росенов, който е истински професионалист и медалист в тази област. Слави е човекът, който увлича с професионалните си умения всеки гост на ADI'S COOK & BOOK - мястото, под чийто покрив АСАКБ провежда своите творчески срещи.

На 29 Април 2011 г. от 10:30ч. ще ви очакваме на кафе, чай и сладки в ADI’S COOK & BOOK на ул.Будапеща 31.

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS