Начало/ Сватби / Тематични сватби-Vegas Baby!
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Тематични сватби-Vegas Baby!

23.02.2011
видяна 2931

  „Vegas Baby!”

Голяма част от влюбените двойки в някакъв етап от връзката си мечтаят да избягат във „Вегас” и там тайничко да се оженят...
Е, не всеки може да си позволи това удоволствие, защото „града на греха” е на има-няма два-три полета със самолет. Затова сега ще ви предложа нова идея за тема на сватбата ви, която е инспирирана от магията на този град и до голяма степен ще се опита да пресъздаде за вас, атмосферата, в която бихте отпразнували сватбата си, ако можехте да заведете  всичките си гости в бляскавия Лас Вегас.
  
 Има няколко характерни елементи, които олицетворяват този град и това са : хазарт, шоу, Елвис и блясък , много блясък!
Започвам темата с едно уточнение, това е сватба за млади хора бохеми и техните приятели- купонджии.
Поканата:
Букета на булката:
Ето и тоалетите : булчинската рокля е закачлива, къса и секси, шаферските – в тон с булчинската рокля и навяващи мисли за „шоугърли”, а младоженският костюм – класика ала Франк Синатра и задължително придружен с бомбе.
Естествено и превоза трябва да  „крещи” от далеч блясък, лукс, Вегас... И ето Те пристигат в емблематичният розов кадилак на Краля: За ваша радост си имаме и тук в България аналог на оригинала...
 
Има още нещо, без което една сватба във Вегас е немислима и това е „The Wedding Chapell” или параклис, няма хотел, в който да не е направен такъв кът за бракосъчетание,
и естествено щом е гарга нека да е рошава, човекът , който ще обяви бракът ви за сключен задължително трябва да изглежда така: :-)

 
След подобаваща заря за случая е време да се отправите и към мястото на купона.

 
Обстановката, ястията и напитките трябва да съответстват на темата:
За плейс карти с имената на гостите са много подходящи тези стойки с табелката приветстваща ви в града. Вместо номера на масите може да кръстите всяка маса с имената на най-известните хотели : Wynn, Bellagio, Flamingo, Cаеsаrs palace, Mirage, MGM и т.н.
Масите може да бъдат декорирани със високи вази с щраусови пера, които ще придадат много екзотичен вид на локацията, придружени от множство свещи, които ще напомнят на града през нощта.
 
Подаръците за гостите, за мъжете тапи за вино, а за дамите ключодържател в подходящи кутийки
 
И за десерт тортата:
 

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS