Начало/ Сватби / Тематични сватби-Twilight
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Тематични сватби-Twilight

04.06.2010
видяна 4269


„Twilight”


twilight_wedding Всяка седмица ще се опитвам да публикувам различна идея за Тематична сватба. (Тази ще бъде предназначена само са истински „Twilight” фенове.)
 Ще започна с моята любима, и особено актуална в момента зад океана тематична сватба вдъхновена от подицата „Здрач” /The Twilight Saga/
 Въпреки че авторката „Стефани Мейър” описва в книгата си една класическа издържана в бели цветове сватба ( фрезии, рози, люляк, оранжев цвят, бели цветчета висящи на бели сатенени панделки, столове облечени в бял сатен, бели фенери окачени по дърветата, тента от бели цветя над дансинга, завеси от хиляди лампички) по-малко от 1% от гостите Ви евентуално ще са прочели книгите и ще разберат, че сте искали да пресъздадете точно тази сватба. Затова моята концепция е по-различна и е вдъхновена предимно от кориците на хитовата поредица .
Водещите цветове: червено,черно и бяло.


 1. Поканата:
 2. Роклята:


 3. Булчинският букет- Красивото червено/бяло лале от корицата на “New moon” e идеалния вариант за основа на букета. Най-семплия е 18бр. (годините на Бела, когато се омъжва) лалета завързани с красива червена сатенена панделка.

  Другия: класически букет от чевени рози, съчетани с панделка и черни пера
  и бутониерата:


 4. Колата – разбира се тъмно сиво Volvo, украсено с кърваво червена сатенена панделка, цветна аранжировка от червени рози лалета и няколко ябълки за акцент.


 5. Ресторанта/градината: ето няколко идеи как може да изглежда:


 6. Подаръците за гости: свещ, за мъжете във форма на бяла кралица за шах, а за жените във формата на ябълка.


 7. И... тортата... тук може да развихрите фантазията си ...


 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS