Начало/ Сватби / Трансформации
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Трансформации

20.01.2011
видяна 1481

  svatbena  ukrasa  Някога гледали ли сте филм в който има сватба, която да НЕ е с невероятна украса от цветя, воали, розови листенца, букети на всяка маса, приказна арка за ритуала, обсипана църква с аранжировки и свещи? ... И аз така си помислих...

А когато човек реши да се жени дали си представя, че на всяка маса има уиски и 5 степенно меню, или че му пее някой безумно скъп прехвален изпълнител... или може би в главата си има точно тези красиви картини останали му от филми и клипове ? Е, ако отговорите ви са такива, каквито предполагам, то няма как да отречете, че украсата на една сватба е не просто лукс или прищявка, а си е направо задължителна. Направих си експеримент след моята сватба... попитах няколко мъже /умишлено не избрах жени/ какво си спомнят от моята сватба? Какво са пили, какво са яли... и накрая кое им е направило най-силно впечатление. Отговорите на 99% бяха : Ами помня ли какво пих, доста беше, ракия ли беше, уиски ли беше..... Ми добре си хапнахме, ама какво точно е било .... Е как букета ти беше уникален и имаше много цветя навсякъде!
Ако не вярвате ще ви дам телефоните на тези мъже да ги попитате лично :-)
  И така, това което се опитвам да науча и да накарам всички мои младоженци е, че дори мястото, на което се провежда сватбата не е от голямо значение, стига да са предвидили и украсата в бюджета си.
   Ако все още има скептици на тази тема съм Ви приготвила малко снимки от сватбите, които сме правили за да прецените сами има ли нужда от украса и какво се случва дори с най-неугледното помещение след като сме го посетили ние!
ресторант в  гр.Банкя
 
 
 
   
р-т Старс
 
р-т Старс
 
р-т Адашите
 
зала за танци
 
зала Тера груп
 
х-л Москва
 
резиденция Бояна


   Очаквам вашите коментари на темата "Със или без украса?"
                                                                                                                                             Й.Т.


 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS