Начало/ Сватби / Тематични сватби-AVATAR
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Тематични сватби-AVATAR

14.09.2010
видяна 4070

"AVATAR"

Моята поредица „тематични сватби” продължава отново с филмово вдъхновение.

avatar-wedding avatar-wedding  Със сигурност няма човек, който е гледал филма на Дж.Камерън  и е останал равнодушен към приказно красивите картини, редуващи се една след друга. Освен еко-насочеността на историята, в основата си това е филм за любовта, която винаги побеждава и какво по-хубаво от това да инспирираш сватбения си ден от красива любовна история.Природата в нейната най-чиста форма, ярките цветове и уникални форми са нестихващ извор на вдъхновение и могат да се намерят хиляди варианти за пресъздаване на тази невероятна атмосфера.
 
  Булката - не е задължително да е обагрена цялата в синьо разбира се, но акценти по роклята в тюркоазено синята гама, ще бъдат едно добро начало, по-смелите могат да експериментират с прическата и да прибавят аксесоари наподобяващи тези на Нейтири, а гримьора Ви ще се погрижи за драматичния поглед!

avatar-bride 
 
  Естествено и най-важното "бижу" в тоалета - булчинският букет.

avatar-bouquet avatar-bouquet

  Младоженеца може да се ограничи до зелени лещи и връх на стрела вместо бутониера, като ризата е желателно да е съобразена със синята гама на цялото събите.


  Може би най-сложната част от събитието е мястото на провеждането и съответната декорация, която да пренесе вашите гости в чудният свят на Пандора.


  В идеалният вариант ще успеете да намерите някоя красива ботаническа градина, която със съвсем лек „лифтинг” ще добие чара на красивата планета, но тъй като процента е почти нищожен Ви остава варианта „Градинско парти”.
Няколко шатри под-наем, осветени с подходящата светлина, Високи и ниски съдове пълни с вода , екзотични цветя и свещи, както и гирлянди от цветя и кристали висящи от тавана. Това са само няколко идеи, които са лесно приложими и не изискват много усилие.
 
 
 
Стигнахме до любимата ми част – масата на младоженците.
Къде би била най-подходяща, ако не под „дървото на душите”


tree-of-souls-london
tree-of-souls

 
Този „кът” ще бъде най-впечатляващ и затова трябва да се вложи много старание и естетика в пресъздаването му. Цветни, светещи маркучи, кристални гердани и насочена светлина, вариантите са различни в зависимост от желания ефект.
Под покривката също могат да се поставят светещи маркучи, които да пресъздават „корените” на дървото.
 
Време е за първия танц на младоженците...  
 


... А след дългата вечер изпълнена с емоции идва ред и на сватбената торта.


„Аз виждам” как би изглеждала тази сватба, а Вие?


 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS