Начало/ Сватби / Сватбата на Живка и Сергей
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Сватбата на Живка и Сергей

09.09.2010
видяна 1375

 Cватбата на Живка и Сергей на 10.07.2009г. в градината на р-т Глория Палас   Не случайно музиката към видеото е невероятната "Miricle of love"  на Eurythmycs. Освен, че на тази песен беше първият сватбен танц на младоженците, името на песента напълно олицетворява подготовката на сватбения ден.
Желанието на младоженците за сватба на открито беше разбираема като се има предвид, че юли е най-слънчевия месец в годината. Само че за ужас на всички, които подготвяха градината за посрещането на гостите и младоженците почти целия ден валя проливен дъжд. "Почти" защото точно два часа преди да дойдат първите гости дъжда спря и слънцето за минути преобрази градината  като нова.
 След  буквално "инфарктно" издирване на шатри за покриване на масите на гостите, обличане, събличане и пренасяне на столове и маси., връзване на панделки на 180 стола, поставяне на  цветя и аранжировки в последната секунда и неравна борба с един "шоколадов фонтан", градината беше готова да посрещне официалните гости и "шоуто да започне"
 Младоженците сияеха влизайки ръка за ръка в градината под аплодисментите на техните приятели. Те се бяха погрижили всички да се чувстват удобно и на никой да не липсва абсолютно нищо - отбрано меню и напитки, плата с плодове около шоколадовия фонтан, "Мохито" бар с виртуозни бармани.
 А за множеството гости от чужбина бяха подготвили специална изненада - ансамбъл по народни танци с хореография "Българска сватба". Последваха ги много танци, отбрана музика и страхотно настроение до малките часове на нощта.
 Ето това е "Чудото на любовта" на Живка и Сергей, дори слънцето избута облаците, за да може да се наслади на тяхната прелестна сватба.
J.T.V
 

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS