Начало/ Сватби / Тематични сватби "Rainbow"
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Тематични сватби "Rainbow"

01.09.2011
видяна 3875


 

Тематична сватба  "Дъга"

     Това е декорацията , която дълги години съм си мечтала да направя. 
И съм искрено благодарна на брат ми, че ми позволи да се развихря, както аз си знам, без да има каквито и да било претенции относно това как ще изглежда собствената му сватба. 
Ако трябва да съм честна, моята първоначална идея беше, да направя различна аранжировка за всяка маса, но да има определена цветова тема, максимум от два-три цвята, обаче младоженеца каза:
"Темата на сватбата ще бъде ДЪГА и всички маси трябва да са с различен цвят" Аз се шокирах, защото си представих каква какафония от цветове и форми може да се получи и границата с кича твърде лесно можеше да се прескочи. За моя радост, нещата се получиха повече от прекрасно. Всичките 120 гости бяха очаровани от обстановката и докато течеше "Wellcome drink"-а се снимаха до всяка маса и се наслаждава на всеки детайл, който допълваше идеята: от подаръчетата, панделките, прожекторите, до изящните place-card за всеки гост. Трябва да призная, че нямаше да се справя без моята дясна ръка Ани, която бе плътно до мен в подготовката и аранжирането, а в самия ден, докато аз препусках между събитието и организацията, тя довършваше нещата, които не можахме да свършим предишния ден. И въпреки, че бях бременна в петия месец всичко, което планирахме като декор се случи. 
Не мога да пропусна в благодарностите и брат си, който освен, че беше главно действащо лице на другият ден, до 4ч. сутринта беше заедно с мен, за да помага за "обличането" и аранжирането на залата. Нашият екип беше подкрепен и от незаменимата помощ на моят мил съпруг, който освен, че изтърпя всичките ми невъзможни настроения по цялата организация, декорация, нерви+ бременност, помагаше за всичко, за да може нещата да се случат колкото е възможно по бързо , за да имам все пак поне 3-4 часа за сън преди Големият ден. И не на последно място едно голямо благодаря и на моите сладки кумци Мариела и Ради, без чиято помощ не само тази, но и много други сватби нямаше да се случат навреме. Целувам ви всички и ви обичам. С такъв прекрасен екип, нито Rainbow wedding, нито сватба за 500 човека извън София , може да ме уплаши! 
Така че, уважаеми бъдещи младоженци мечтайте на-голямо, и на-широко, има кой да изпълни всичките ви шантави и "невъзможни" идеи! :-) 
  В следващото видео може да се насладите на невероятната феерия от цветове съпътстващи тази уникална сватба.

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS