Начало/ Сватби / Сватбата на Ина и Юсеф
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Сватбата на Ина и Юсеф

20.01.2011
видяна 960

 Сватбата на Ина и Юсеф на 17.09.2010г. в х-л Експо
 
 


   На 17 септември 2010г. беше сватбата на двама изключително симпатични млади хора. Една много чаровна и изпипваща всеки детайл булка и един уверен и много ентусиазиран младоженец.
   След като пристигнаха с  елегантно украсената им "каляска", двамата се отправиха към градината на хотела, където под арката от бели цветя и воали си казаха така жадуваното "Да" пред погледите на техните роднини и най-близки приятели и колеги. След кратък коктейл и поздравления настъпи момента всички да се отправят към ресторанта, който ги очакваше украсен в модерните за сезона цветове зелено и кафяво, ухаещ на зелена ябълка и "пърхащ" на крилете на безброй пеперуди. 
   Младоженците се бяха погрижили всички да се чувстват комфортно, но бяха подготвили и специална изненада... Първият сватбен танц, който не се състоеше в станартната балада, която виждаме и чуваме на всяка сватба, а бяха репетирали седмици наред хореография съставена от четири хитови парчета и характерните за тях движения и танци. Всички гости бяха във възторг и дълго аплодираха оригиналната идея и ентусиазираните танцьори. През цялата вечер купона беше съпроводен от много и различни танци и веселбата продължи до малките часове на нощта.
Й.Т.

 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS