Начало/ Новини / Сватбен агент
Принтирай     Добави във фаворити       размер на шрифта [ a+ ] [ a- ] [ a ]

Сватбен агент

05.10.2010
видяна 26597

asakb

   На 26.09.2010г. бях приета като пълноправен член на Асоциацията на сватбените агенти и консултанти в България.  Тази чест ми бе оказана, след успешно завършения курс за Сватбени агенти, на който бях удостоена с титлата "Професионален сватбен агент".

   Курса беше изключително интересен и полезен за мен, защото успя да подреди и систематизира всичко  онова, което бях видяла и научила през годините, в които съм се занимавала с най-вълнуващото събитие "Сватбата".
Запознах се с изключително интересни хора. Професионалисти и абсолютни перфекционисти в областите, в които работят. И надявам се в бъдеще - мои партньори.
   Има една максима, че човек се учи докато е жив, и докато има хора като Ади, които да предават знанията и опита си с такъв ентусиазъм и страст, със сигурност ще има и хора като мен, които винаги искат да научат и още нещо, независимо в коя област на живота или работата!
Едно голямо "Благодаря!" на всички, които участваха в курса - лектори, колеги и домакини!
Сега вече с доста по-голяма увереност, ще мога да се впусна в невероятното приключение наречено "организиране на сватбено тържество"!
Пожелайте ми успех, а когато дойде момента да кажете "Да" на любимия човек ми се обадете, за да превърна подготовката на сватбения Ви ден в едно "приятно следобедно кафе"!


Ето го и заветния документ!

асакб
и разбира се...
Сватбен агент Йоана Томова
Професионален Сватбен Агент Йоана Томова 
 Всички права са запазени. 2009 | RSS